Find Mechanical Seal, Silicon Carbide, Rbsic Ring on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Silicon Carbide > Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ring

Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ring

Basic Info

Model No.:  silicon carbide

Product Description

Model NO.: Silicon Carbide Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Transport Package: Carton Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
Mechanical SIC Seal Ring/Silicon Carbide Ring

Silicon Carbide SSIC Rbsic Ring M7N G9 L DA TYPE

Description:

Applications:
 
1.pumps, mixers, blenders, agitators, refrigeration compressors, blowers, fans,
and other rotary shaft equipment
2.pulp and paper, food processing, water, wastewater, refrigeration, chemical processing,
and other demanding applications.
 Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    
Excellent corrosion resistance, high coefficient of heat conductivity, self-lubricity, low density  high hardness and also provide customized production.  

1.Introduction of     Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    :
Sic seal rings main performance as belows:

Item
Unit Sic SSIC
Purity % ≥90 ≥98
Density g/cm3 3.05 3.1
Shore Hardness HS 110-125 120-130
Elastic Modulus MPa 4.12x105 4.10x10s
Poisson Ratio   0.15 0.16
Tensile Strength MPa 2.75x102 2.8x102
Bending Strength MPa 4.41x102 4.9x102
Compression Strength MPa 2.94x103 3.0x102
Thermal Conductivity W/m.k 141 147

Coefficient of Thermal Expansion

l/ºC
4.3x10-6 4.0x10-6
Heat Resistance   1600C 165CTC
Thermal Impact Coefficient cal/cm.sec 46.5 200
Tolerance mm -0.02--+0.02 -0.02--+0.02
Acid Resistance   5 times higher than the usual TC Resist al chemical media
Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ring
Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal RingSilicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal RingSilicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ringmechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ring

Silicon Carbide Seal Ring, Water Seals, Mechanical Seals, Silicon Carbide Seal Ring

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Silicon Carbide、Rbsic Ring. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Water ring vacuum pump mechanical seal replacement steps

    Water ring vacuum pump mechanical seal replacement disassembly steps: 1, remove the water ring vacuum pump mechanical seals at both ends of the cooling water pipe; 2, remove the power side of the pulley (replace the non-mechanical end of the mechanical seal without this step); 3, respectively, Remove the mechanical seals on...

  • Silicon Carbide Sic Stationary /Rotating Seal Ring for Mechanical Seals

    Model NO.: Tailored-made Density: Standard Size: as The Client′s Require Hardness: Standard Flexural Strength: Standard Original: China Compressive Strength: Standard Brand: Junty or as The Client′s Require Elastic Modulus: Standard Trademark: Junty or As the client′s require Transport Package: Standard or as The Client′s...

Product Categories : Silicon Carbide

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters