Find Mechanical Seal, John Crane, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > PTFE Wedge mechanical seal > John Crane Mechanical Seal T9b

John Crane Mechanical Seal T9b

Basic Info

Model No.:  John crane type 9B

Product Description

Model NO.: John Crane type 9B Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Rubber Seal: Sterling 290 Seal Trademark: JR Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Aesseal M01 Seal: Aesseal M01 Seal Brand: John Crane T109, T9, T909 Seal Specification: as requirement HS Code: 848420090
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals

Description:

Replacement to:
John Crane T109B,
John Crane T9B
Aesseal M02 seal
Sterling 290B seal

Operations Conditions:
Temperature:-40ºC to +250ºC
Pressure:≤1.2MPa
Speed:≤15m/s
Materials: 
Stationary Ring:Silicon Carbide  Reaction Bonded,Ceramic(Alumina),Silicon Carbide   Sintered Pressureless
Rotary Ring:Antimony Impreg. Carbon Graphite,Resin Impregnated
Carbon Graphite(Furan),Silicon Carbide  Reaction Bonded,Silicon Carbide  Sintered
Pressureless 
Secondary Seal:Pure PTFE
Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel,Hastelloy C-4 Alloy
Seat Type:
Standard:JR16
Alternative:JRN,JRT21
Applications:Strong corrosive fluids
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -40ºCto+250ºC

Pressure:

≤1.2MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,V1,Q1

Rotary Ring:

A,B,Q2,Q1

Secondary Seal:

T

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard:

JR16

Alternative:

JRN,JRT21

Applications:

Strong corrosive fluids
 



mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about John Crane、 Shaft Seal . If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : PTFE Wedge mechanical seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters