Find Mechanical Seal, Aesseal T03D, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > O-ring mechanical seals > Mechanical Seal Burgmann Bt-Rn. Nu Seal Aesseal T03dflowserve 42D Seal

Mechanical Seal Burgmann Bt-Rn. Nu Seal Aesseal T03dflowserve 42D Seal

Basic Info

Model No.:  120D

Product Description

Model NO.: 120D Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Transport Package: Carton Origin: China Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.   High Quality Mechanical Seals
Description:

Replacement to: For industrial pumps  Burgmann BT-RN.NU seal Aesseal T03D Flowserve 42D seal Latty T900D seal Roten UNITEN 2 seal Sterling SU2 seal
1. Operational Conditions: 
Temperature: -40ºC to +200ºC
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Silicon Carbide, TC, Ceramic
Rotary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -40ºCto+200ºC

Pressure:

≤1MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,U2,V1

Rotary Ring:

Q2,B,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids


Mechanical Seal Burgmann Bt-Rn. Nu Seal Aesseal T03dflowserve 42D Seal
mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal Burgmann Bt-Rn. Nu Seal Aesseal T03dflowserve 42D Seal

Mechanical Seal Burgmann Bt-Rn. Nu Seal Aesseal T03dflowserve 42D Seal

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Aesseal T03D、Shaft Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Mechanical Seal Burgmann Seal Mflwt80

    Model NO.: SSMFLWT80 Type: SSMFLWT80 Balance: Balanced Trademark: Saisi Seal Transport Package: Wooden Box or Carton Box Upon The Order Specification: CE; RoHS Origin: Zhangjiagang, Jiangsu HS Code: 8484200090 Structure Description: Equivalent to Burgmann MFLWT80 Welded metal bellows design with totque...

  • Mechanical Seal, Wave Spring Seal Burgmann Hj92n

    Model NO.: SSHJ92N Type: SSHJ92N Balance: Balanced Trademark: Saisi Seal Transport Package: Wooden Box or Carton Box Upon The Order Specification: CE; RoHS Origin: Zhangjiagang, Jiangsu HS Code: 8484200090 Structure Description: Equivalent to Burgmann HJ92N Wave spring design,balanced seal   Operating Limits:...

Product Categories : O-ring mechanical seals

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters