Find Mechanical Seal, Aesseal T03D, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > O-ring mechanical seals > Mechanical Seal Parallel Spring Seal Z2

Mechanical Seal Parallel Spring Seal Z2

Basic Info

Model No.:  Z2

Product Description

Model NO.: Z2 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: for Blower Pump, Diving Pump and Circulating Pump Transport Package: Carton Origin: China Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site. High Quality Mechanical Seals Replacement to:
For Burgmann pump, diving pump and circulating pump

1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
Rotary Ring: Silicon Carbide, TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -30ºCto+200ºC

Pressure:

≤1.2MPa

Speed:

≤20m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,U2,B

Rotary Ring:

Q2,V1,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids
Mechanical Seal Parallel Spring Seal Z2



mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal Parallel Spring Seal Z2

Mechanical Seal Parallel Spring Seal Z2

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Burgmann、Pump. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Musashi Dispenser Japan Spring Seal Spare Parts

    Model NO.: musashi dispenser japan spare parts Delivery Time: Usual 7 Days After Confirmation of The Sample or a OEM/ODM: Welcome Trademark: Walle PTFE valve seals Transport Package: Carton Specification: per your request Origin: Guangdong, China HS Code: 4016931000 musashi dispenser japan spare parte sealsSpring seals made...

  • Nordson Asymtek Dispenser Spring Seal Spare Parts

    Model NO.: Nordson ASYMTEK dispenser spring seal Delivery Time: Usual 7 Days After Confirmation of The Sample or a OEM/ODM: Welcome Trademark: Walle PTFE valve seals Transport Package: Carton Specification: per your request Origin: Guangdong, China HS Code: 4016931000 Nordson ASYMTEK dispenser spare parte sealsSpring seals...

  • Mechanical Diesel Engine Oil Seal / Grease Oil Seal / Fuel Injection Pump Oil Seal

    Standard: Standard, Nonstandard Color: Black, Brown or Any Color Service: OEM or Customized Certificate: SGS or Request Temperature: High Temperature Mechanical Seal Trademark: RD Specification: 90*120*12 Origin: China Hebei HS Code: 8484100000                                                                         Oil Seal...

  • Mechanical Seal, Wave Spring Seal Burgmann Hj92n

    Model NO.: SSHJ92N Type: SSHJ92N Balance: Balanced Trademark: Saisi Seal Transport Package: Wooden Box or Carton Box Upon The Order Specification: CE; RoHS Origin: Zhangjiagang, Jiangsu HS Code: 8484200090 Structure Description: Equivalent to Burgmann HJ92N Wave spring design,balanced seal   Operating Limits:...

Product Categories : O-ring mechanical seals

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters