Find Mechanical Seal, Aesseal T03D, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > O-ring mechanical seals > Pressure Double Mechanical Seal 47D

Pressure Double Mechanical Seal 47D

Basic Info

Model No.:  47D

Product Description

Model NO.: 47D Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: for Blower Pump, Diving Pump and Circulating Pump Transport Package: Carton Origin: China Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site. High Quality Mechanical Seals Replacement to:
For Burgmann pump, diving pump and circulating pump

1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
Rotary Ring: Silicon Carbide, TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
 
onditions:
 

Temperature:

 -30ºCto+200ºC

Pressure:

≤1.2MPa

Speed:

≤20m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,U2,B

Rotary Ring:

Q2,V1,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corros

Pressure Double Mechanical Seal 47D


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Pressure Double Mechanical Seal 47D

Pressure Double Mechanical Seal 47D

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Burgmann、Pump. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Double Ends Mechanical Seal and Packing Coal Chemical Pump

    Model NO.: IH Power: Electric Start Up: Electric Pump Type: Blade Pump Application: Submersible Pump, Sewage Pump Industry: Sewage Pump Media: Sewage Pumps Performance: Wear Pump Theory: Centrifugal Pump Medium T: 20-105c Capacity: 2.6-460m3/H Head: 11-132m Seal: ISO2858-1975 (E) MOQ: 1 Set Delivery Time: According to Your...

  • Variable Speed Sanitary Lobe Pump with Double Mechanical Seal Rotary Pump

    Model NO.: ACE-ZB-082921 Certification: CE Main Material: Stainless Steel 304/ SS316L Inlet/Outlet Diameter: 38/51/76mm Connection Ends: Triclover, Butt Weld, Threaded, U Application: Beverage, Fluid, Beer, Wine Surface Finishing: Inside&Outside Mirror Polished Max.Temperature: -15-280 Degrees Mpeller Type: Closed...

  • Sanitary Double Mechanical Seal Centrifugal Pump

    Model NO.: LBJ 088 Position of Pump Shaft: Horizontal Pump Pump Casing Combined: Horizontal Split Pumps Mounting Height: Since Irrigation Centrifugal Pumps Impeller: Open Usage: Pump, Pumps, Circulating Pump Company Certificate: ISO, SGS, Ce Trademark: Rebecca Transport Package: Wooden Case Specification: 1 set /carton...

  • Sanitary Stainless Steel Flushed Double Mechanical Seal Centrifugal Pump (ACE-B-X4)

    Model NO.: ACE-B-X4 Position of Pump Shaft: Horizontal Pump Pump Casing Combined: Horizontal Split Pumps Mounting Height: Since Irrigation Centrifugal Pumps Impeller: Open Usage: Pumps Main Material: AISI304, AISI316L Flow: 1.5ton/Hour~200ton/Hour Connection Ends: Triclover, Butt Weld, Threaded, U Power: 0.75-18.5kw...

Product Categories : O-ring mechanical seals

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters