Find Mechanical Seal, Aesseal T03D, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > O-ring mechanical seals > John Crane Mechanical Seals Type 24

John Crane Mechanical Seals Type 24

Basic Info

Model No.:  John crane type 24

Product Description

Model NO.: John Crane type 24 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Transport Package: Carton Origin: China Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.   High Quality Mechanical Seals

Description:
 
Burgmann to MG912/ D1-G60 seal
John Crane 521 seal
Aesseal P03 seal
Flowserve 240 seal
Latty T400 seal
Roplan RB03 seal
Roten 52/ L4K seal
Sealol 43 Din seal
Sterling 522 seal
 
1. Operational Conditions:
Temperature: -20ºC to +120ºC 
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s 
2. Materials:
Stationary Ring: Ceramic (Alumina), Silicon Carbide Reaction Bonded, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Ni-binder Tungsten Carbide Rotary Ring: Resin Impregnated Carbon Graphite (Furan), Antimony Impreg, Carbon Graphite, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Silicon Carbide Reaction Bonded 
Secondary Seal: Nitrile (NBR), Ethylene Propylene (EPDM), Fluorocarbon Rubber (Viton)Spring and Metal Parts: Stainless Steel, Stainless Steel
3. Seat Type: 
Standard: JRCT24
Alternative: JRCT20,JRCG60
4. Applications: Clean Water, Sewage Water, Oil and other moderately corrosive fluids
 
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+120ºC

Pressure:

≤1.0MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

U2,Q2,V1,Q1

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Seat Type:

 

Standard: 
JRCT24
Alternative: JRCT20,JRCG60

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids

John Crane Mechanical Seals Type 24
mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
John Crane Mechanical Seals Type 24

John Crane Mechanical Seals Type 24

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Seal、Burgmann Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : O-ring mechanical seals

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters