Find Mechanical Seals, John Crane, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Metal Bellow Seal > Burgmann Mf95n Multi Spring Mechanical Seal

Burgmann Mf95n Multi Spring Mechanical Seal

Basic Info

Model No.:  MF95N

Product Description

Model NO.: MF95N Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Transport Package: Carton Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.   High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals
Description:

Replacement to: Replacing the  mechanical seal of Equivalent to Bergmann MF95N Features
Equivalent to Bergmann MF95N
For unstepped shafts
Stationary bellows
Single Seal
Balanced
Independent of direction of rotation
Roller bellows
Operating range
Shaft diameter: d1 = 14 ... 100 mm (0.55" ... 3.94")
Temperature: t = -40 °C ...+220 °C (-40 °F ... +428 °F)
Pressure: p = 16 bar (232 PSI)
Sliding velocity: vg = 20 m/s (66 ft/s)
Axial movement: ± 0.5 mm
Materials
Bellows: Hastelloy® C-276 (M5))
Seal face: Silicon Carbide (Q12), Carbon Graphite resin impregnated (B), Carbon graphite antimony impregnated (A)
Seat: Silicon carbide (Q1)
Metal parts: CrNiMo steel (G1)
MF90N
Shaft diameter: d1 = 14 ... 100 mm (0.55" ... 3.94")
Temperature: t = -40 °C ...+220 °C (-40 °F ... +428 °F)
Internally pressurized: p = 10 bar (145 PSI), stationary seat lock necessary.
Sliding velocity: vg = 20 m/s (66 ft/s)
Axial movement: ± 0.5 mm
Recommended applications
Water and waste water technology
Refining technology
Power plant technology
Chemical industry
Pharmaceutical industry
Food and beverage industry
Hot media
Cold media
Highly viscous media
Pumps
Special rotating equipment

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+180ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V,M1,M2

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard:  
Alternative:  

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids


Burgmann Mf95n Multi Spring Mechanical Seal


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Burgmann Mf95n Multi Spring Mechanical Seal

Burgmann Mf95n Multi Spring Mechanical Seal

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seals. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about John CraneShaft Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Burgmann Bt-Fn Single-Spring Water Pump Mechanical Seal

    Model NO.: 155 Type: O-Ring Mechanical Seals Balance: Balanced Function: for Pump, Compressor Certificate: ISO9001 Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Trademark: JR Transport Package: Carton Specification: as requirement Origin: China HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide...

  • Eagle Burgmann M7n Water Pump Mechanical Shaft Seal (KLM7N)

    Model NO.: KLM7N Type: HU3 Balance: Unbalanced Usage: Wide Spring: Wave Spring Trademark: kelan Transport Package: Carton or Plywood Box Specification: SGS Origin: Shanghai China HS Code: 84842000 KLM7N SERIES MECHANICAL SEALSPressure in the seal chamber: 0-1.5MPaTemperature in the seal chamber: -30ºC-------180ºCLinear...

  • H-Quality Wave Spring Mechanical Seal of Burgmann H7n

    Model NO.: HTN Type: O-Ring Mechanical Seals Balance: Balanced Function: for Pump, Compressor Certificate: ISO9001 Trademark: JR Transport Package: Carton Specification: as requirement Origin: China HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically...

  • Mechanical Seal, Wave Spring Seal Burgmann Hj92n

    Model NO.: SSHJ92N Type: SSHJ92N Balance: Balanced Trademark: Saisi Seal Transport Package: Wooden Box or Carton Box Upon The Order Specification: CE; RoHS Origin: Zhangjiagang, Jiangsu HS Code: 8484200090 Structure Description: Equivalent to Burgmann HJ92N Wave spring design,balanced seal   Operating Limits:...

Product Categories : Metal Bellow Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters