Find Mechanical Seals, John Crane, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Metal Bellow Seal > Mechanical Seal of John Crane 680

Mechanical Seal of John Crane 680

Basic Info

Model No.:  680

Product Description

Model NO.: 680 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Transport Package: Carton Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.   High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals
Description:

Replacement to: Replacing the  mechanical seal of John Crane 680
1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤2.5MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Seat Type: 
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+180ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V,M1,M2

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard:  
Alternative:  

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids



Mechanical Seal of John Crane 680

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal of John Crane 680

Mechanical Seal of John Crane 680

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seals. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about John Crane、Shaft Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • John Crane 680 Mechanical Seal

    Model NO.: AKM-680 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: High Temperature Mechanical Seal Balance: Balanced Specification: 20-100mm HS Code: 8484200090 Structure: Single End Speed: High-Speed Mechanical Seal Standard: Standard Trademark: Akman Origin: Zhangjiagang The Type 680 is the ideal seal for...

  • John Crane 58u/59u PTFE Wedge Mechanical Seal for Water Pump

    Model NO.: 58u/59u Balance: Unbalanced Spring: Multiple Spring Trademark: KELAN Transport Package: Carton or Plywood Box Specification: ISO9001, SGS, Bureau Veritas Origin: Shanghai China HS Code: 84842000...

  • John Crane Bellow Seal Teflon Bellows Mechanical Seal Type152/ Wb2

    Model NO.: WB2 Type: O-Ring Mechanical Seals Balance: Balanced Function: for Pump, Compressor Certificate: ISO9001 Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Trademark: JR Transport Package: Carton Specification: as requirement Origin: China HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide...

  • John Crane Seal 609 Retplacement Mechanical Seals

    Model NO.: M02-609 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: High Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Temperature The Type 609 incorporates all of the rugged features of the Type 604, but is intended for those demanding...

Product Categories : Metal Bellow Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters