Find Mechanical Seal, Shaft Seal, Pump Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Grundfos Pump Seal > Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22

Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22

Basic Info

Model No.:  12/16/22

Product Description

Model NO.: 12/16/22 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Transport Package: Carton Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.   High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals
Description:

Replacement to:
Suitable for Grundfos CR, CRN, and CRI series Pumps
1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤2.5MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Seat Type: 
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+180ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V,M1,M2

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard:  
Alternative:  

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids

Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22
Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22

Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Shaft SealPump Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Correct selection and use of mechanical seals for solid-liquid two-phase flow pumps

    Due to the presence of abrasive particulate media in solid-liquid two-phase flow, the use of general mechanical seals often constitutes the following five hazards: 1 The sealing end face is intensified. The sealing surface enters the end surface due to particle leakage, which acts as an abrasive and accelerates the wear of...

  • Mechanical Seals for Grundfos Pumps--12/16/22/32

    Model NO.: SL-GLF Type: HBM5 Balance: Balanced Trademark: SanLo Transport Package: Box Specification: 12-22 Origin: China HS Code: 84842000 Name:Mechanical Seals Compatible with Grundfos Pumps GLF -22MMMaterial:SIC/SIC/V  & CA/SIC/VtionSize: 12 MM  /16MM / 22MMPACKAGE :FACTORY :Transport:FAQQ: What about the delivery time...

  • Supply of Mechanical Seals for Grundfos Pump Size 22 and 32

    Model NO.: SL-GP Type: Qz Balance: Balanced Mechanical Seal: Multi -Spring Trademark: Sanlo Transport Package: Box Specification: 22&32 Origin: China HS Code: 84842000             Wenzhou SanLo international trade co.,ltd  is located in Yongjia county , Wenzhou city which enjoys the reputation of being the home town of...

  • ZGJ Mechanical Seals for Paper-making Equipment, Alumina Plants, Flue Gas Desulphurization, Deashing System and Slurry Pumps

    Model NO.: ZGJ Type: HQ901 Balance: Balanced Trademark: Yalan Transport Package: Wooden Case Specification: Inner Diameter: 20 mm to 220 mm Origin: China HS Code: 8484200090 ZGJ Mechanical Seals for Paper-making Equipment, Alumina Plants, Flue Gas Desulphurization, Deashing System and Pressure Screens (for paper pulp...

Product Categories : Grundfos Pump Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters