Find Mechanical Seal, Shaft Seal, Pump Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Grundfos Pump Seal > for Grundfos Pump Mechanical Seal G05

for Grundfos Pump Mechanical Seal G05

Basic Info

Model No.:  JR G05

Product Description

Model NO.: JR G05 Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Origin: China
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
High Quality Mechanical Seals

Description:
Replacement to:

Suitable for Grundfos CR, CRN, and CRI series Pumps
 

GLF-G05 suit for Grundfos Pump
 
Operational Conditions:
Temperature:-20ºCto +180ºC
Pressure: ≤1.2Mpa
Speed:≤10m/s
Materials:
Stationary Ring: CAR, SIC, TC
Rotary Ring: CER, SIC, TC
Secondary Seal: V, EPDM, NBR
Spring and Metal Parts:SS304, SS316
 
Applications: Clean water, sewage water,
    oil and other moderately corrosive fluids.
Size:12mm,16mm,25mm
 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+180ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V,M1,M2

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard:

Alternative:

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Grundfos Seal、Shaft Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • LC Type Series for Grundfos Pump Mechanical Seal (KLLC)

    Model NO.: KLLC Type: HQ3272 Balance: Unbalanced Size: as Per Requirement Trademark: KELAN Transport Package: Carton or Plywood Box Specification: ISO9001, SGS, Bureau Veritas Origin: Shanghai China HS Code: 84842000 KLLC SERIES MECHANICAL SEALApplicable Range:Pressure in the seal chamber: 0-2.5MPaTemperature in the seal...

  • Mechanical Seal Type Cr Cartridge Seal for Grundfos Pump

    Model NO.: CR-12 Type: Cr-12 Balance: Balanced Rotary Ring: Carbon/Sic Stationary Ring: Sic Secondary Seai: Viton/Encapsulated Ring / PTFE / EPDM / Kalrez Other Parts: SUS304/SUS316 Trademark: Trisun Transport Package: Wooden Case Specification: 12, 14, 16, 22, 32 Origin: China HS Code: 84842000 Model NO.: CR-12 Type: Cr-12...

Product Categories : Grundfos Pump Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters