Find Mechanical Seal, Dry Gas Seal, John Crane 10t on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Dry Gas Seal > Universal Dry Gas Mechanical Seal

Universal Dry Gas Mechanical Seal

Basic Info

Model No.:  UDGS

Product Description

Model NO.: UDGS Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Transport Package: Carton Origin: China
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
High Quality Non-Chemical External Seal  Mechanical Seals

Description:
mechanical seal,for blower pump, diving pump,circulating pump, replace the mechanical seal of Burgmann and John Crane
 
 
Operations Conditions:
Temperature:-20ºC to +120ºC
Pressure:≤0.6MPa
Speed:≤10m/s
Materials: 
Materials: 
Stationary Ring:Silicon Carbide  Reaction Bonded,Ceramic(Alumina)
Rotary Ring:Teflon,Silicon Carbide  Reaction Bonded
Secondary Seal:Teflon
Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel
Applications:Sulfuric acid,hydrocarbon acid,phosphoric acid,acetic acid,and nitric acid  With various degrees,etc.
Seat Types:
Applications:Clean Water

Universal Dry Gas Mechanical Seal
Universal Dry Gas Mechanical SealUniversal Dry Gas Mechanical SealUniversal Dry Gas Mechanical SealUniversal Dry Gas Mechanical Seal

Universal Dry Gas Seal
Non-contacting, gas lift dual Cartridge Seal primarily designed for pumps (ANSI/DIN) providing practically zero process emissions in service.
The non-contacting nature of the design ensures long life, low power consumption and reduced capital cost for support systems. The buffer/barrier gas should be readily available and inert e.g. dry Nitrogen. One other major benefit is the ability to prevent contamination of high value products.
Features: 
Non-contacting spiral groove face technology
Long life with low power consumption
Externally mounted and suitable for ISO 5199 and ANSI pumps
Can be adapted to fit other types of rotating equipment
Zero process emissions
Low running costs 
 
 


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Seal、John Crane 10t/10r. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Dry Gas Seal