Find Mechanical Seal, Dry Gas Seal, John Crane 10t on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Dry Gas Seal > Conventional Compressor Mechanical Seal CCS

Conventional Compressor Mechanical Seal CCS

Basic Info

Model No.:  CCS

Product Description

Model NO.: CCS Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Trademark: JR Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Replacement to: Burgmann M37/M37g Seal Specification: as requirement HS Code: 848420090
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
High Quality Non-Chemical External Seal  Mechanical Seals

Description:
mechanical seal,for blower pump, diving pump,circulating pump, replace the mechanical seal of Burgmann and John Crane
 
 
Operations Conditions:
Temperature:-20ºC to +120ºC
Pressure:≤0.6MPa
Speed:≤10m/s
Materials: 
Materials: 
Stationary Ring:Silicon Carbide  Reaction Bonded,Ceramic(Alumina)
Rotary Ring:Teflon,Silicon Carbide  Reaction Bonded
Secondary Seal:Teflon
Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel
Applications:Sulfuric acid,hydrocarbon acid,phosphoric acid,acetic acid,and nitric acid  With various degrees,etc.
Seat Types:
Applications:Clean Water



Conventional Compressor Seal
The CCS is a tandem Cartridge Seal where the inboard seal is designed to seal up to 82 bar (1200 psi), and an outboard seal that acts as a low pressure tandem seal.
The outboard seal is capable of full pressure containment in the event of full seal failure.
Features: 
Ideally suited for retrofitting wet compressor seals and bushings or as a replacement for existing Dry Gas seals
Supplied in 410 stainless steel as standard with exotic alloy options on request
Available with Silicon Carbide seats as standard. Tungsten Carbide and Silicon Nitride seats available on request. Mating faces available in Carbon and synthetic diamond coated Silicon Carbide
'O' ring and spring energized polymer versions available
Designs available in single, double, tandem or tandem with intermediate labyrinth, for increased integrity
Fully shrouded seats adopted as standard
Bi-directional seal designs available
Separation Seals
AESSEAL offers both labyrinth and dual bush non-contacting separation seals, supplied individually or as an integral part of the gas seal cartridge. This device provides a positively pressurised chamber protecting the Dry Gas Seal from potential bearing oil migration and preventing gas ingress to the bearing chamber.
 


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Seal、John Crane 10t/10r. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Dry Gas Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters