Find Mechanical Seal, Auto Cooling Pump Seal, Shaft Seal on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)
Home > Products > Auto Cooling Pump Seal > Auto Cooling Pump Seal Fbmt

Basic Info

Model No.:  FBMT

Product Description

Model NO.: FBMT Pressure: High Pressure Mechanical Seals Temperature: Temperature Mechanical Seal Standard: Standard Balance: Balanced Certificate: ISO9001 Transport Package: Carton Origin: China Structure: Single End Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal Performance: Corrosion Type: O-ring mechanical seals Function: for Pump, Compressor Trademark: JR Specification: as requirement HS Code: 848420090 Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.   High Quality Auto cooling Pump Mechanical Seal
Description:
  Operating Limits:
  Pressure:   ≤0.3MPa Rotary Speed:   ≤9000r/min Temperature:   -30ºC~+150ºC Medium: Clean water, seawater,  gas engine antifreeze   Rotary Ring(Ceramic/SiC) Stationary Ring(Plastic Carbon/Carbon/SiC) Secondary Seal (nbr/Epdm/Hnbr/VITON) Spring & Other Parts (Sus304/Sus316)  

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -30ºC~+150ºC

Pressure:

 ≤0.3MPa

Speed:

≤9000r/min

Materials:

 

Stationary Ring:

Plastic Carbon/Carbon/SiC

Rotary Ring:

Ceramic/SiC

Secondary Seal:

nbr/Epdm/Hnbr/VITON)

Spring and Metal Parts:

Sus304/Sus316

Seat Types:

 

Standard:  
Alternative:  

Applications:

Clean water, seawater, 
gas engine antifreeze

Auto Cooling Pump Seal Fbmt
mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Auto Cooling Pump Seal Fbmt

Auto Cooling Pump Seal Fbmt

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Contact us if you need more details on Mechanical Seal. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Auto Cooling Pump SealShaft Seal. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Auto Cooling Pump Seal

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters